مدل تشدید درگیری ها و روش های تنش زدایی ( فریدریش گلاسل)
تشدید درگیری ها فرآیندی است که در طی آن شدت اختلافات با گذشت زمان افزایش می یابد. این ممکن است به درگیری بین افراد یا گروه ها در روابط بین فردی اشاره داشته باشد ، یا ممکن است به تشدید خصومت ها در یک زمینه سیاسی یا نظامی اشاره داشته باشد. که در نظریه سیستم ها، روند تشدید درگیری توسط مدل سازی می شود بازخورد مثبت.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 3681
اقتصاد برای مدیران - بخش اول
علم اقتصاد هنوز به عنوان یک علم کامل و تکامل یافته مورد شناسایی قرار نگرفته است. لذا این نظر که ((اقتصاد یک علم تکامل نیافته ولی بی پایان است)) معتبر می باشد.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 2866
چرخه عمر سازمان OLC (Organizational Life Cycle)
هر سازمان و شرکت مانند تمام موجودات زنده مراحل تولد، رشد، پیری و شاید مرگ را طی نموده و در هر مرحله از چرخه عمر کسب و کار خود دارای الگوهای رفتاری خاص به منظور غلبه و چیرگی بر مسائل آن دوره و یا مشکلات مربوط به انتقال از دوره ای به دوره دیگر هستند. مواردی نیز پیش می آید که این سیستم ها در حل مسائل باز می مانند و بمنظور تشخیص و درمان نیازمند دخالت و معالجه عوامل بیرون از سیستم می شوند.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 6687
مکاتب مدیریت
تئوری های مدیریت رهیافتهایی سنتی به شیوه اداره و مدیریت منابع مادی و انسانی سازمانها میباشند. تحقیق درباره صدها سازمان موجب میشود تا به دانشی دست یافت که بتوان بدان وسیله بر میزان اثربخشی سازمان افزود. زمینه فعالیت سازمانها طی سالیان دستخوش تغییر میشود و سازمانها با انطباق با این تغییرات به حیات خود تداوم میبخشند. بنابراین باید گفت تئوری سازمان سیر تکاملی میپیماید. اگرچه تئوریهای سازمان و مدیریت ریشه در تاریخ بشریت دارند اما با مطالعات مکتب کلاسیک مانند فایول، تیلور و وبر شکل گرفتهاند. بعد از آن به حدی تئوریهای متعددی مطرح گردید که هارولد کونتز از استعاره جنگل تئوریهای مدیریت برای توصیف آن استفاده کرده است.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 9673
تفاوت بین سیاست ها ، استاندارد ها ، روش ها و دستورالعمل ها
Look at the following terms. Aren’t these basically the same thing?
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 3433
ده خطای رایج در تصمیم گیری
بدون تردید، فرایند تصمیم گیری بستگی به وجود اطلاعات لازم و کافی دارد.هر چه این اطلاعات کامل تر، جدیدتر و به روز تر باشد، امکان تصمیم گیری درست و بجا بیشتر خواهد بود.پس منکر نقش حساس و سرنوشت ساز تصمیم گیری در حیات آدمیان نمی توان شد.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 3874
رویکردهای حل مسئله در سازمان ها
پیشرفتها و تغییرات دهه های اخیر سازمانها را هر روز بیشتر از روز قبل با مسائل و مشکلات متنوع و متعددی مواجه ساخته است. از این رو روشهای سنتی دیگر پاسخگوی حل بهینه مسائل پیچیده و متنوع سازمانی نیستند و باید به دنبال روشهای تازه تری برای حل بهینه و موثر بسیاری از این مسائل بود. یکی از این روشها رویکرد حل مسئله است که در آن افراد با استفاده از فرایند حل مسئله و تفکر مجدد با مسائل و مشکلات سازمانی مواجه می شوند. دیدگاه جدید حل مسئله با ارائه یک راه حل برای یک مسئله یا مشکل، از تمرکز صرف بر روی آن مسئله اجتناب کرده و کاربران را به سوی تمرکز بر محیط و شرایط مسئله نیز هدایت می کند.
- توضیحات
- نویسنده: مهدی خسروی
- بازدید: 6934